Din categoria Articole diverse

Iubirea de Sine

Iubirea de sine Pentru ai putea înţelege pe ceilalţi, trebuie să te înţelegi pe tine. Şi pentru ai putea iubi… Citeste mai mult »

Adolescenta. Varsta marilor transformari.

Adolescenţa, Vârsta marilor transformări, a nenumăratelor întrebări, a viselor îndrăzneţe  dar şi a pericolelor! Tu cum comunici cu el? Adolescenţa… Citeste mai mult »

Psihoterapia Ce este?

Psihoterapie – Ce este ?  ‘”Nu poţi învăţa un om totul; îl poţi ajuta doar să afle ceea ce este… Citeste mai mult »

Despre Depresie si care sunt simptomele ei

Depresia este o tulburare a stării afective Depresia este o tulburare a stării afective, care duce la apariţia unei trăiri… Citeste mai mult »

Esti ceea ce alegi sa fii si poti alege sa fii TU

Esti ceea ce alegi sa fii si poti alege sa fii Tu Carlos Castaneda spunea : « Noi ori ne… Citeste mai mult »

Ai vazut vreodata cum se joaca delfinii?

Ai văzut vreodată cum se joacă delfinii? Nu mă refer la cei ținuți în captivitate, ci la delfinii liberi, din… Citeste mai mult »

Ganduri

„Mintea e cea care face rau sau bine, care te face fericit sau nefericit, bogat sau sarac”. Edmund Spencer. „Ceea… Citeste mai mult »

Terapia iertarii II

(…) Accesul la miracol, si implicit, la supraconstient nu este posibil decat atunci cand reincepem sa privim lumea prin ochii… Citeste mai mult »

Terapia iertarii I

In urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate,… Citeste mai mult »

A avea incredere in celalalt presupune a avea incredere in tine insuti

Increderea in sine, la fel ca iubirea si respectul de sine se structureaza in jurul unei imagini interioare pe care… Citeste mai mult »