Ateliere de dezvoltare personala Ramnicu Valcea

fotoAtelierul de dezvoltare personala „Aleg sa fiu Eu”

Va invit sa participati la Cursul de dezvoltare personala „Aleg sa fiu Eu”

In cadrul Cursului de dezvoltare personala „Aleg sa fiu Eu” , vei descoperi care iti sunt motivatiile, valorile, abilitatile si resursele;
Vei descoperi cine esti, ce anume iti doresti in mod real si care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine;
Vei invata sa te respecti si sa te apreciezi, sa iti recunoasti propria putere, sa traiesti in prezent, sa fii capabil sa te reinventezi;
Vei afla cum anume sa comunici si cum sa procedezi pentru a reconstrui relatii sanatoase si satisfacatoare;
Vei invata prin  jocuri interactive, discutii de grup, jocuri de rol, desen, desen, colaje etc. Vei experimenta toate acestea intr-un mediu suportiv, adecvat si securizant.

Temele principale ale atelierelor vor fi:

Stima de sine. Despre aprecierea si valorizarea propriei persoane, care este in relatie de interdependenta cu cunoasterea de sine si increderea de sine.

Comunicare. Inveti sa comunici vorbind despre Tine si nu despre celalalt, sa vorbesti despre sentimente in loc sa vorbesti predominant despre fapte; despre comportamentul persoanei si nu despre persoana in intregul ei. Inveti cum sa asculti si cum sa comunici ca ai inteles ceea ce ti-a fost comunicat;

Gestionarea emotiilor, a gandurilor si comportamentelor;

Identificarea si stabilirea obiectivelor personale;

Asertivitate: Identificarea celor trei stiluri de baza in comunicare: pasiv, agresiv, asertiv. Despre comportamentul asertiv care reprezinta calea de mijloc intre cele doua extreme pasiv si agresiv. Aceasta implica solicitarea propriilor drepturi si refuzul unor sarcini intr-o maniera simpla, clara si directa.

Ce vei obtine prin participarea la acest atelier:
– sa te respecti mai mult, sa ai incredere in fortele proprii;
– sa te intelegi pe tine si pe ceilalti;
– sa devii mai deschis si flexibil;
– sa comunici eficient si non agresiv;
– sa-ti intelegi emotiile, sentimentele, gandurile si comportamentul;
Cui se adreseaza?
Oricarei persoane interesate de dezvoltare personala, care considera ca evolutia personala este esentiala pentru consolidarea increderii de sine, a respectului fata de sine si fata de ceilalti. Celor care doresc sa comunice mai bine, care vor sa invete sa gestioneze conflicte, precum si celor care vor sa-si depaseasca limitele si sa elimine blocajele.
Prin participarea la aceste ateliere inveti sa te intelegi mai bine pe tine si pe ceilalti, inveti cum sa armonizezi gandurile, emotiile, sentimentele, precum si cum sa-ti stabilesti obiective si cum sa le indeplinesti. Ai acum ocazia sa descoperi cum anume sa creezi relatii sanatoase cu cei din jur.

Prezentare, predare 10%,
Exercitii, joc de rol, metode si tehnici 70%
Analiza, discutii, 20%.

Locul si durata:
Atelierele de dezvoltare personala se vor desfasura o data pe saptamana, timp de 2 ore pe parcursul a 10 saptamani de la orele 18 la 20.
Grup maxim 12 persoane

Se elibereaza adeverinta de participare utila la cv.

Locatia: Ramnicu Valcea, strada Stirbei Voda nr.77

Investitia: 50 ron/intalnire
– fiecare sedinta se achita in avans, prima fiind achitata in momentul inscrierii.

Cursurile sunt tinute de Mihaela Balcan psiholog clinician, psihoterapeut, trainer, cu formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si Hipnoterapie, Psihodrama clasica, Programare Neurolingvistica.
Informatii si inscriere:
office@alegsafiueu.ro
telefon 0734325874 Mihaela Balcan

cuvinte cheie: psihologie, psihoterapie, dezvoltare personala, ramnicu valcea, atelier

 
Etichete: , , , , ,